ONS VERHAAL

Wij zijn Lies en Laurien, allebei 31 jaar. In 2003 kwamen wij bij elkaar in de klas op de middelbare school en het was vriendschap op het eerste gezicht. Sindsdien zijn we onafscheidelijk en hebben alle fases in het leven samen meegemaakt. Lies is jaren juf geweest op een basisschool en heeft sinds een paar jaar een eigen bedrijf in het geven van huiswerkbegeleiding. Laurien is al zo’n 9 jaar stewardess en vliegt de hele wereld over. 

Lies heeft twee dochters: Lani van 2 jaar oud en Mim die onlangs is geboren. Laurien heeft een zoon en een dochter: Mees van 5 en Keet van 1,5 jaar oud. Samen zwanger zijn was al een droom toen we jonger waren en die droom is uitgekomen! Nu hebben we kids die samen spelen en dat is geweldig om mee te mogen maken. 

Al jaren hadden we het idee om samen een bedrijfje te beginnen. Wat dat moest worden werd ons de laatste jaren duidelijk. Toen onze baby’s geboren werden, merkten we hoe belangrijk we het vonden om onze kindjes natuurlijke materialen aan te doen: wollen rompertjes, boxpakjes van biologisch katoen of zachte sokjes. Alles om het zo comfortabel mogelijk te maken voor onze kindjes.

Met We are Little Lou komt een droom uit: naast beste vriendinnen ook nog collega’s zijn. We hopen de wereld een stukje beter te maken door duurzame kleding te verkopen die lang mee gaat. We vinden het fantastisch dat je op onze website aan het rondkijken bent en hopen dat je net zo enthousiast bent als dat wij zijn!